La Policia Nacional deté in-fraganti un home i una dona per un delicte de tràfic de substància estupefaent Se'ls va detenir en el moment de fer un intercanvi de diners i droga

Com a conseqüència del seguiment que es realitza per la Policia Nacional a Ciutadella, sobre el tràfic de substàncies estupefaents i tenint coneixement que en les proximitats d’un col·legi de Ciutadella, es venien desenvolupant actuacions relacionades amb aquest tipus de fets, la Policia Nacional ha detingut un home d’origen marroquí de 27 anys d’edat i una dona d’origen colombià de 21 anys d’edat per un delicte de tràfic de substància estupefaent.

La Policia Nacional, arran del coneixement de tal extrem, dimarts passat, va muntar un dispositiu per localitzar i desmantellar el punt de venda de droga d’aquella zona. El dispositiu va donar el seu fruit en observar dues persones en actitud sospitosa, una a l’interior d’un vehicle i l’altra a peu, quan van realitzar un intercanvi de droga i després de donar l’alt i realitzar un escorcoll, es va localitzar a la persona que anava a peu la quantitat de 1.250 €. en bitllets i en la qual es trobava a l’interior del vehicle un paquet negre, que un cop obert contenia al seu interior una pasta premsada de color blanquinós, envasada al buit i que donava l’aparença (com posteriorment es va poder comprovar), de ser cocaïna i el pes era de 50g.
Un cop sol·licitada i autoritzada l’entrada al domicili, en el mateix es van localitzar altres 800 g. de cocaïna, 6.580 €., en bitllets de diferent valor i material destinat a la manipulació i venda de substància estupefaent (bàscula de precisió, màquina d’envasat al buit, rotllos de plàstic, etc.).
Els detinguts al dia següent van ser posat a disposició del Jutjat en Funcions de Guàrdia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.