moulallengua

El vi de la setmana 24/12/17

VINOTECA VINUM MENORCA
carrer Mariners i Pescadors, 4, del Polígon de Ciutadella,
TLF: 971 48 06 43.

Villano” de les “Viñas del Cénit” de la DO Tierra del Vino de Zamora

Aquesta setmana hem sortejat un vi negre jove amb criança de 3 mesos en roure francès, el “Villano” de les “Viñas del Cénit” de la DO Tierra del Vino de Zamora. Es tracta d’un monovarietal elaborat amb ull de llebre, amb un interessant bevent que li dóna un estil especial a aquest vi d’autor, que per cert té una simpàtica imatge, que el fa un vi modern, jove i de bon bevent.

Nota de cata
• Aspecte: Vermell picota, net i brillat. Ribet morat violaci que denota la seva jovenesa.
• Nas: Intens, amb aromes de fruites, entre les que destaquen les fruites negres i la cirera madura, a més de xocolata i cafè.
• Boca: Potent, notes fruitals, torrades. Carnós i càlid.

• Maridatge
És un vi perfecte per anar de tapes, a més d’acompanyar a les carns blanques com les de pollastre i conill. Marida a la perfecció amb les carns vermelles a la graella, especialment amb unes costelletes de be a la brasa. Un vi ideal, també per als estofats de carn, plats de llegum, arrossos, a més de ser el company ideal per degustar els formatges vells i els semi curats de Menorca, les tables d’embotits, i ara que n’és el temps amb els plats d’esclata-sangs i bolets.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca