Menorca recupera la ruta hivernal amb Londres

La companyia britànica easyJet ha anunciat que avançarà la seva operativa i connectarà l’illa amb l’aeroport de Gatwick a partir del 6 de febrer. Aquesta decisió ha estat fruit de les gestions realitzades des de Menorca per solucionar la problemàtica causada per la fallida de Monarch.

Amb l’objectiu de donar continuïtat a la ruta hivernal amb el Regne Unit, la Fundació Foment de Turisme de Menorca fa feina per treure un concurs públic de marketing vinculat a la prestació d’aquest servei.

Menorca recuperarà la ruta hivernal amb Londres a partir del 6 de febrer. L’anunci l’ha fet avui easyJet, que ha decidit avançar l’inici de la seva operativa amb Menorca i cobrir, d’aquesta manera, el buit deixat per Monarch. Aquesta decisió ha estat fruit de les gestions realitzades des del Consell, la Fundació Foment de Turisme de Menorca i el sector privat per solucionar la problemàtica provocada per la fallida de la companyia britànica.

En paraules de la consellera de Promoció Turística, Maite Salord, aquesta aquesta bona notícia s’ha produït “gràcies dos fets: d’una banda, l’aposta clara d’easyJet per Menorca, que posa de manifest la seva con ança en la destinació, i, d’altra, la feina constant que hem fet, conjuntament amb el sector privat, per suplir la fallida de Monarch”.

D’aquesta manera, easyJet començarà la ruta entre Menorca i London-Gatwick quasi dos mesos abans del que era habitual en temporades passades i ho farà amb un vol setmanal, els dimarts, durant el mes de febrer i març, per passar a tres a partir de la darrera setmana de març, coincidint amb la Setmana Santa, i durant l’abril. En temporada d’estiu, oferirà dotze connexions des de Menorca amb vols a quatre països europeus.

Segons han assenyalat des de la mateixa aerolínia, l’avanç de l’operativa els permetrà “comprovar el compor- tament del mercat durant els mesos de febrer i març, així com valorar la possibilitat de fer aquesta ruta anual”. El director general d’easyJet per a Espanya, Javier Gándara, s’ha pronunciat així: “Aquest avanç de la tempo- rada d’estiu rea rma la nostra aposta pel creixement sostingut a Espanya i a Menorca. Sempre estem analitzant oportunitats i apostant per més connexions internacionals, així com per desestacionalitzar el turisme”.

La consellera ha subratllat que la decisió d’easyJet “és una mostra inequívoca de la con ança que la companyia britànica té en la destinació i, al mateix temps, dóna validesa a l’estratègia seguida des de Menorca per fer efectiva l’ampliació de la temporada turística”. En aquest sentit, ha valorat l’esforç que es fa des del sector turístic per oferir places d’allotjament i activitat comercial en els mesos d’hivern.

Amb l’objectiu de donar continuïtat a aquesta ruta i evitar estar a expenses de decisions empresarials i imprevistos com el de la fallida de Monarch, des de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, d’acord amb el sector empresarial de l’illa, s’està fent feina per treure un concurs públic de marketing vinculat a la prestació de la ruta Menorca-Londres durant l’hivern.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *