200 anys del naixement de Jeroni Cabrisas i 400 de la mort del paborde Martí

Aquestes darreries de l’any s’han complert dos aniversaris rodons relacionats amb altres dos Fills Il·lustres de Ciutadella: el quart centenari de la mort del que fou influent religiós Marc Martí Totxo, el paborde Martí (Alaior, 1531-Ciutadella, 14 de novembre 1617) i els dos-cents anys del naixement del mestre sabater Jeroni Cabrisas Caimaris (Ciutadella, 22 d’octubre 1817-1904).

Tots dos personatges, precisament, i juntament amb altres dos (el governador anglès Richard Kane i el considerat fundador de la toxicologia moderna Mateu Orfila), són les quatre referències menorquines que s’integren en el selecte grup de 25 protagonistes…

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris.

Si et vols fer subscriptor a les edicions en paper o digital, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *