Comencen les obres als ports de Ciutadella, amb una inversió de 5,7 milions

En acabar el paquet d’inversions per part del Govern balear haurà arribat als 5,7 milions d’euros


Les obres de la primera de les cinc actuacions que s’han de dur a terme als ports interior i exterior de Ciutadella han començat a executar-se a principis d’aquesta mateixa setmana. Aquestes obres, ara al port antic, formen part d’un paquet d’inversions per part del Govern balear que en global arribarà als 5,7 milions d’euros en acabar, i que, de fet, s’afegeixen a altres intervencions ja executades, com la reforma d’urgència del port interior després d’esfondrar-se una part del moll…

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris.
[+] Si et vols fer subscriptor a les edicions en paper o digital, ens pots trucar al número de telèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.