El tercer disc de Leonmanso, molt a prop

El tercer disc, produït per Velomar Records inclourà entre 9 i 12 temes

Després que l’any 2010 debutés discogràficament amb ‘Rinosaure’ (Blau Discmedi) i que en 2014 hi tornés amb ‘Jardins de brutes basses’ (Velomar Records), ara d’aquí a poc, ja en 2018, el singular cantautor ‘freakifolk’ Leonmanso, alter ego de Llure Marquès Mercadal (Ciutadella, 1979), treurà el seu tercer disc, del qual encara no es sap quin títol tindrà ni les cançons exactes que hi inclourà, tot i que seran entre 9 i 12 temes d’entre els composats bàsicament el darrer any.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. 

[+] Si et vols fer subscriptor a les edicions en paper o digital, ens pots trucar al número de telèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.