Els dimecres segueixen sent “Dia de brou”

Les jornades gastronòmiques dedicades al “Brou” tornen a Menorca els dimecres de desembre i gener.

L’Associació Menorquina de Cafeteria, Bars i Restaurants, adherida a PIME Menorca, amb la col·laboració de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, comença la setmana que ve la 4a edició de “Els dimecres és dia de Brou”.

L’esdeveniment gastronòmic s’iniciarà els dimecres del mes de desembre com ja és habitual. I com a novetat d’aquest any se li donarà continuïtat durant el proper mes de gener donada la seva bona acceptació. També permet oferir una atractiva gastronomia menorquina estacional als turistes i visitants que es troben a l’illa durant aquests mesos de temporada baixa.

En total seran vuit jornades, els dies 6, 13, 20 i 27 de desembre de 2017 i els dies 3,10, 24 i 31 de gener de 2018. El dia de “Sant Antoni”, 17 de gener, els restaurants oferiran un menú especial amb motiu de la festivitat del patró de Menorca.

El menú “Els dimecres és dia de Brou” s’oferirà a un preu comú de 13 € (IVA inclòs), el qual consistirà en un primer plat amb la sopa i fideus i un segon plat amb la carn, els cigrons, les patates i les verdures. A més, el menú també inclou postres, pa i copa de vi o aigua.

El menú es podrà degustar en nou establiments especialitzats en cuina menorquina de diverses zones de l’illa: Ciutadella (Ca’n Lluís i Magi 24), Ferreries (Mesón Rias Baixas), Es Mercadal (Ca n’Aguedet, Jeni Hotel Restaurant i Molí D’es Racó) i Maó (23 Can Avelino, Hotel Port Maó i Restobar Mo). Per a més comoditat s’aconsella trucar i reservar amb antelació.

L’Associació ha centrat els seus treballs de promoció dels darrers anys a conformar un calendari consolidat d’esdeveniments gastronòmics, que inclou també les “Jornades gastronòmiques de Peix” al mes de febrer i “Menorca al Plat” al juny.

D’aquesta manera es disposa d’un calendari d’esdeveniments gastronòmics que es publicita amb antelació a través de la campanya “Better in Winter” de la FFTM, de la revista “DE MENORCA” i la guia turística “Le Petit Futé”, entre altres mitjans, per donar-los a conèixer no només en destí sinó que es generi atractiu suficient perquè els turistes puguin programar el seu viatge gastronòmic a Menorca.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *