Mor Belarmino Menéndez, un dels pares del sindicalisme a Menorca

El passat cap de setmana moria a Ciutadella Belarmino Menéndez Álvarez, exconseller del Consell General Interinsular i de la primera legislatura del Consell Insular de Menorca, però si per una de les tantes coses que ha de ser recordada la figura de Belarmino Menéndez és pel seu compromís sindicalista i en ser un dels pilars de l’UGT a la nostra illa.

Persona honesta, dialogant, tolerant i sobretot un gran demòcrata, va ser aquest asturià de cor menorquí un dels grans intel·lectuals del pensament polític a la nostra illa, i del que des del nostre setmanari sols en poden tenir per a ell bons records i bones paraules.

Si vols llegir sencer aquest article, el trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris, a qualsevol llibreria de Ciutadella.

Per a subscripcions a paper o en digital truca al 971 38 29 20 i t’informarem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *