La Capella s’ajunta amb la Coral UIB i la Simfònica amb ‘El Messies’ a la Catedral

Amb més de 120 músics i cantaires damunt de l’escenari, la Catedral de Menorca viurà el proper diumenge 17 de desembre a les 18 h un concert d’aquells que es tenen per especials. Per una banda, representarà el sisè concert aquest any 2017 a Menorca de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears en algun dels seus formats (tot un rècord), i, per l’altra, ho farà en una organització conjunta amb la Coral de la Universitat de les Illes Balears i amb la incorporació d’uns 55 cantaires de la ciutadellenca Capella Davídica, açò amb una obra, ‘El Messies’ de G. F. Händel, tot un clàssic de l’època nadalenca arreu del món i que està considerada una obra cabdal de la literatura musical i d’una envergadura excepcional.

En concret, a la Catedral, i per afrontar aquest ‘Messies’ que dirigirà el director de la Simfònica Pablo Mielgo, l’Orquestra es presentarà amb uns 30 músics, comptant-se també amb uns 35 integrants de la Coral UIB, amb el seu director Joan Campany, i amb uns 55 components de la Capella Davídica de la Catedral de Menorca, amb la seva directora Isabel Juaneda. Com a solistes, aquest concert extraordinari tindrà com a protagonistes a la soprano Irene Mas, a la mezzosoprano Anthea Pichanick, al tenor David Szigetvari i al baríton Tomeu Bibiloni.

La capella davídica

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *