‘Carpe diem’, el concert d’homenatge a Pepe Torrent Vivó

La mort inesperada de Pepe Torrent Vivó fa unes setmanes al Perú, en patir una crisi asmàtica mentre es trobava de viatge, ha desfermat una onada de condol i solidaritat que va més enllà purament dels dies al voltant del succeït. Açò en estar Torrent Vivó molt relacionat amb l’entorn artístic illenc, sobretot amb el món de la pintura i de la música, i també en ser una persona que es feia estimar i que molta gent apreciava pel seu singular tarannà, alhora bohemi i proper, i posseïdor d’un particular món propi en constant efervescència.

Una d’aquestes mostres d’estima, i també d’admiració, a la persona del jove artista Torrent Vivó (Ciutadella 1975-Perú 2017) es produirà aquest dijous 7 de desembre al teatre del Casino 17 de Gener de Ciutadella, a través del concert homenatge que han organitzat els seus amics, molts d’ells també artistes de diferents disciplines, en una mena de comiat-retrobada pòstuma i que, tot i el caire de recordança, igualment vol incloure respectuosos moments divertits. No per res, com a títol de l’esdeveniment s’ha triat el de ‘Carpe diem’, una frase atribuïda al poeta llatí Horaci i que ve a dir allò de “viu el moment” o “aprofita el present”, en el sentit de què si has de fer una cosa fes-la ara i no confiïs en fer-la demà, perquè potser haurà passat el moment i ja no hi seràs a temps; una manera de fer que, certament, s’adiu molt amb el tarannà amb què Pepe Torrent Vivó anava per la vida i serà recordat.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris.

Si et vols fer subscriptor a les edicions en paper o digital, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.