Els dimecres, dia de brou a nou restaurants de Menorca

Donant continuïtat al seu calendari gastronòmic consolidat, que també inclou esdeveniments com les ‘Jornades Gastronòmiques de Peix’ el mes de febrer i ‘Menorca en el Plato’ el mes de juny, l’Associació Menorquina de Cafeteries, Bars i Restaurants adherida a PIME-Menorca, ha tornat a engegar els dies dedicats al brou amb la quarta edició del programa anomenat ‘Els dimecres és dia de brou’, que arribarà als menús de nou restaurants de l’illa durant els dos propers mesos, amb la col·laboració també de la Fundació Foment del Turisme de Menorca.

Aquest esdeveniment gastronòmic començarà aquest dimecres 6 de desembre de 2017 i s’allargarà durant vuit jornades, tots els dimecres fins al 31 de gener de 2018 (6, 13, 20 i 27 de desembre i 3, 10, 24 i 31 de gener propers), excepte el 17 de gener, dia de Sant Antoni, en què els restaurants integrats al programa oferiran un menú especial amb motiu de la festa del patró de Menorca.

Una de les novetats d’aquesta quarta edició, precisament, és que, donada la bona acceptació de jornades anteriors, aquesta vegada s’ofereix no només durant el mes de desembre sinó també el de gener, pensant també en oferir una atractiva gastronomia menorquina estacional als turistes i visitants que es troben a l’illa aquests mesos de temporada baixa.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris.

Si et vols fer subscriptor a les edicions en paper o digital, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.