Els millors regals alternatius per aquestes festes

S’atraca Nadal i molts de nosaltres ja estem pensant en els regals que hem de fer. L’estadística diu que de mitja, les famílies gastam més de 200 euros en regals i gran part d’aquests doblers estan destinats als joguets dels més petits. De cada vegada més, els experts parlen del fenomen dels fillets “hiperregalats”: aquells que reben un gran nombre de regals i acaben per no fixar-se en cap d’ells. Als adults a vegades ens passa el mateix. És per això que volem plantejar-vos una sèrie de regals alternatius per a públics de totes les edats. Són propostes diferents pensades per a viure-les en família.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris.

Si et vols fer subscriptor a les edicions en paper o digital, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.