‘Nadal… Land’ amb la Banda, un coral ‘Nadal al cor’ i valsos de Cap d’Any amb l’OCIM Conjuntament amb la Banda Municipal de Música, també s'hi veuran les actuacions de Dani Juanico, Índigo, i Joan i Carme Taltavull

Nadal… Land. Un petit conte de Nadal’ és el títol dels habituals concerts de Nadal que enguany oferirà la Banda Municipal de Música de Ciutadella. En aquest espectacle, que dirigeix musicalment el director de la mateixa Banda Joan Mesquida Faner i escènicament l’actriu i cantant alaiorenca Rita Barber, la Banda interpretarà diverses peces del seu repertori, en bona part al·lusives al musical relacionat amb el títol, i inclourà una posada en escena per donar vida al conte de creació pròpia.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.