La gastronomia de les festes de Nadal Un repàs d'aquells costums menorquines entorn a la taula nadalenca, als plats, menges i productes que es consumien a la nostra illa

Ara que tenim les festes de Nadal i Cap d’Any ben aprop potser és el moment de fer un repàs per la seva gastronomia, per aquells costums menorquins entorn a la taula nadalenca, i quins eren els plats, menges i productes que es consumien a la nostra illa en aquestes dades tant especials.

Alguns dels plats que eren els protagonistes de les taules fa una cinquantena d’anys, s’han quedat pel camí, han estat substituïts per altres, moltes vegades forasters o bé per mor de les modes imposades, i que potser seria bo recuperar, per tal de preservar la nostra cuina d’arrels, aquella cuina que anàvem passant de generació a generació, i que formava i forma part de la nostra manera de ser, de la mateixa manera que posava en valor la riquesa de la nostra cuina, de les seves elaboracions, i del que en aquell moment volia dir una bona taula compartida, sempre dins les possibilitats de cada llar.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

 

Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *