El nou llibre de Pau Faner es presenta a Ciutadella La visió realista d'un al·lot menorquí des de l'infantesa i l'adolescència mesclada amb la fantasia onírica

En aquesta ocasió, la presentació de la novel·la ‘Com s’assembla la vida als somnis’, darrer llibre del prolífic i fantasiós escriptor Pau Faner (Ciutadella, 1949), organitzada conjuntament l’editorial Gregal, que ha editat el llibre, i la llibreria Pau de Ciutadella, i comptà amb les intervencions del propi autor Pau Faner i del crític i poeta alaiorenc Pere Gomila. L’acte es va arrodonir amb la projecció del documental del mateix nom, ‘Com s’assembla la vida als somnis’, en què Pau Faner hi explica la seva experiència com a escriptor i pintor. La direcció del documental és de Joan Allès i s’hi podrà veure la seva particular mirada pausada retratant la personalitat de Faner.

Portada 'Com s'assembla la vida als somnis'
Portada ‘Com s’assembla la vida als somnis’

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *