Com optimitzar la despesa en calefacció a través de la tecnologia Des de la companyia Loxone expliquen que convertint la nostra llar en una Smart Home (casa intel·ligent) podem aconseguir-ho

Sortim de casa al matí i fora encara és fosc. La meitat de les vegades no ens recordem de pujar les persianes i quan arribem al migdia hem desaprofitat una gran quantitat energia que ens hagués ajudat a complementar la calefacció. Per evitar que això ens passi i poder aprofitar l’energia del Sol sorgeixen iniciatives que optimitzen la despesa en calefacció i que fan que ens oblidem de les persianes. Des de la companyia Loxone expliquen que convertint la nostra llar en una Smart Home (casa intel·ligent) podem aconseguir-ho. Per exemple, les persianes pugen de forma automàtica quan es fa de dia, i es pot triar que pugin totes les de casa menys les dels dormitoris si així ho desitja l’usuari, i durant el dia es queden a dalt facilitant que els raigs del sol ajudin a escalfar l’estada. Programar aquestes funcions és senzill i poden aplicar-se infinites funcions, com que es baixen les persianes a certa hora per ajudar a la privacitat de l’interior de la llar o que mentre no estiguem a casa continuïn funcionant com si la casa estigués habitada i complementar així al sistema de seguretat

Una altra de les funcions destacades que podem tenir en una smart home està relacionada amb el temps que faci a l’exterior. Si plou, les persianes baixaran de forma automàtica gràcies a un sensor de pluja que podem tenir a casa i els tendals es tancaran si es preveu vent a través del servei meteorològic.

Per controlar aquestes funcions, encara que l’usuari s’oblida perquè tots els moviments es realitzen de forma automàtica, si en algun moment es vol controlar manualment la persiana sempre tindrem l’opció de fer-ho a través d’un polsador a l’habitació l’app del sistema en el mòbil o mitjançant una tablet.

energia

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.