Pollença a Ciutadella, juny 1888. Ciutadella a Pollença, juliol 1888

El juny de 1888, el Cercle Artístic de ciutadella obsequià esplèndidament els expedicionaris de Pollença, que a bord del vapor “Santiga” haurien vengut a visitar Ciutadella, acte hermós en que confraternitzaren dos pobles que, encara que separats per la mar, estaven units per igualtat de sentiments; segellant més tard aquest acte amb la visita que, després, els ciutadellencs feren traslladant-se a Pollença per reforçar aquella abraçada carinyosa de les dues poblacions germanes”.

El juliol de 1888 organitzà el Cercle Artístic uns nodrida expedició ciutadellenca per assistir a la Festa Major que el poble de Pollença preparava per el dia 2 d’agost següent. Molts van ser els ciutadellencs que s’embarcaren el dia 1 del dit mes amb aquella expedició organitzada pel Cercle, que no va reparar en mitjans ni sacrificis per a que res faltàs als expedicionaris, els quals amb gran entusiasme i alegria van embarcar en el vapor “Santiga”.

CIUTADELLA 1910

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.