‘El viatge de la Tris’, un musical per riure i ple d’emocions

Després de l’èxit que van obtenir amb l’adaptació de ‘Grease’ als escenaris, que a Menorca va poder veure’s al Teatre Principal de Maó ara fa quasi dos anys, la productora Baleartmusic, on s’hi integra la ciutadellenca Déborah Monserrat com a un dels seus dos socis, torna a l’illa, aquesta vegada a Ciutadella, per presentar el seu primer musical original: ‘El viatge de la Tris’. Que és un espectacle per a tots els públics, ideal per veure en família, i on a més de Déborah Monserrat com a pianista també hi són presents els ciutadellencs Pere Arguimbau tocant la guitarra i el professional de la moda Toni Fuster, que és qui ha dissenyat el colorista vestuari d’aquest alegre i fresc musical que promet fer riure i emocionar al públic.

Fa un poc més de tres anys i mig que la productora Baleartmusic va néixer a Mallorca, amb els músics Andreu Burguera, de Llucmajor, i Déborah Monserrat, de Ciutadella (1971) i que resideix a Palma des de setembre de 2006 (des de quan es va incorporar com a professora de piano al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears), com a socis i amb la idea d’oferir espectacles de mig i gran format amb la presència d’artistes illencs a l’escenari, tant actors com músics, cantants o ballarins, per exemple.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris.

Si et vols fer subscriptor a les edicions en paper o digital, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca