Defineixen les actuacions bàsiques que es duran a terme a la Cova de s’Aigua de Cala Blanca La presentació de l'informe tècnic tindà lloc aquest divendres 29, a les 11 hores a la Casa de Cultura de Ciutadella

El Consell Insular de Menorca presentarà en roda de premsa, oberta al públic, l’informe tècnic que defineix les actuacions bàsiques que es duran a terme a la Cova de s’Aigua de Cala Blanca de cara a la seva obertura. L’acte tndrà lloc divendres 29 de desembre, a les 11 hores, a la Casa de Cultura de Ciutadella, i comptarà amb l’explicació i exposició a càrrec de Guillermo Laine San Román, coordinador i tècnic del projecte i director de l’empresa Sadim redactora del mateix sota la supervisió de Pedro Agustn Robledo, cap de la unitat territorial de l’Institut Geològic i Miner d’Espanya a Balears (IGME) com a ens encarregat de l’estudi i el sondeig de les coves.

La vicepresidenta primera i consellera de Cooperació Local i Promoció Turística, Maite Salord, ha afirmat que aquest acte permetrà que la ciutadania conegui de primera mà les característiques d’una part del conjunt patrimonial de les Coves de Cala Blanca, que esdevindrà “un important atractiu per a residents i visitants”. L’avantprojecte defineix les actuacions bàsiques que s’han d’implementar a la Cova de s’Aigua de cara a la seva habilitació i la seva obertura a les visites turístques, de tal manera que s’asseguri la seguretat a l’interior de la cova, tant de les persones com dels elements naturals existents. D’aquesta manera hauran de realitzar-se una sèrie d’actuacions destinades a adaptar les condicions de l’itnerari subterrani a les característques de les persones que podran visitar la cova i a la disposició dels elements d’interès geoambiental, respectant en tot moment l’estat de conservació dels elements geològics existents.

Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *