Les pel·lícules més (i manco) vistes enguany i dels 6 anys dels Cinemes Canal Salat

Quines són les pel·lícules més (i manco) vistes de les prop de 640 que s’han projectat als Cinemes Canal Salat de Ciutadella en els seus primers 6 anys de vida? I d’entre les més de 100 que s’hi han pogut veure enguany? I d’espectadors, quants n’hi han passat enguany? Ha estat un bon any aquest 2017 quant a pel·lícules ‘taquilleres’? Quin any va ser que hi va anar més gent als Cinemes? I quines pel·lícules s’hi podran veure d’aquí a final d’any i durant les primeres setmanes de 2018? A aquestes, i altres, preguntes ens les ha respost en Jaume Mayans, un dels dos empresaris responsables de les sales dels Cinemes Canal Salat de Ciutadella, en un any que, ja ho avançam, no ha estat dels millors quant a pel·lícules ‘taquilleres’, encara que es consolida dins els marges en què es mouen durant aquests 6 primers anys d’obertura.

Cinemes Canal Salat de Ciutadella. Foto Joan Mascaró M

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca