Carlos Coll succeeix a Jaume Obrador en la presidència del GOB Menorca

Carlos Coll succeeix a Jaume Obrador en la presidència del GOB de Menorca. Coll ha estat membre de la Junta Directiva durant anys i fa temps que coordina l’àrea de voluntariat de l’associació.

El GOB va celebrar  la seva Assemblea per aprovar el pressupost del pròxim any, revisar el resum d’activitats realitzades i elegir nous càrrecs. Enguany tocava també renovar la Presidència insular que ha ostentat Jaume Obrador en els darrers quatre anys.

Es va donar compte dels centenars d’activitats realitzades durant 2017 (veure en arxiu adjunt a la notícia). La massa social de l’entitat segueix creixent i arriba a 1.342 persones associades. L’Assemblea va aprovar un pressupost per l’any vinent que oscil·la damunt 330.000 euros.

En aquesta trobada de final d’any es renova aproximadament la meitat de la Junta Directiva, que ha quedat composada per 22 persones

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.