Un desembre amb 30 varietats locals d’arbres de fruita a punt per sembrar El projecte Arbres d'Algendar, que es desenvolupa entre les finques des Canaló i de s'Aranjassa els posa a la venda aquest mes

Siguin uns o altres n’hi sol haver de disponibles tot l’any, però ara en aquestes dates del Nadal estan essent una opció interessant per regalar. I a més en una època de l’any, amb el fred de l’hivern, que diuen comença el moment per plantar-los. Ho diuen des del Viver de Plantes de Menorca del GOB, on, a més de les plantes autòctones per als jardins mediterranis que tenen llestes, també estan a punt els arbres de fruita de varietats locals que igualment s’hi poden trobar, en aquest cas, però, procedents dels que es produeixen ecològicament a Arbres d’Algendar de Càritas.

Foto Arbres d'Algendar

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.