Educació publica les instruccions per avaluar els alumnes de batxillerat per al curs 2017-2018 Entre les instruccions, s’avança a finals de juny la convocatòria extraordinària d’exàmens de setembre de segon de batxillerat

La Conselleria d’Educació i Universitat acaba de publicar en el BOIB de dia 21 de desembre les instruccions per avaluar l’aprenentatge dels alumnes de batxillerat a les Illes Balears per al curs 2017-2018. La finalitat és donar eines als centres educatius per millorar els resultats dels alumnes en la línia del Pla d’Èxit Educatiu, que impulsa la Conselleria d’Educació i Universitat.

Entre les indicacions als centres, destaca el pla específic personalitzat per als alumnes repetidors, els programes de reforç per als alumnes amb matèries pendents i l’avançament dels exàmens de la convocatòria extraordinària de segon de batxillerat al mes de juny. Aquest darrer punt és una decisió que arriba una vegada han finalitzat les reunions amb els diferents agents de la comunitat educativa i després de resoldre les observacions i les esmenes presentades pels sectors consultats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.