Actes 8 Març

Més per Menorca valora de forma positiva el compliment dels compromisos amb el Govern

Els diputats de Més per Menorca Nel Martí i Patrícia Font s’han reunit  amb la vicepresidenta del Govern, Bel Busquets, i la consellera de Presidència, Pilar Costa, per tal de valorar el compliment dels compromisos signats amb el Govern, coneguts com a ‘Acords per Menorca’.

Més per Menorca ha valorat de forma positiva l’acció del Govern a l’illa, que tindrà continuïtat gràcies al Projecte de Pressuposts de la Comunitat Autònoma per al 2018 i al compliment dels compromisos adquirits amb la formació menorquinista, signats el 12 de juny. Martí ha assegurat que “a pesar de tot, ha valgut la pena donar suport al Govern i signar els ‘Acords per Menorca’ perquè han permès l’execució de projectes històrics per a l’illa i la garantia que d’altres, que ja estan totalment encaminats, s’executaran”. Martí ha recordat que “ja són una realitat els projectes del Conservatori, l’Escola d’Adults de Maó, o l’Hostatge per a malalts i familiars a Son Espases, entre d’altres”. Malgrat tot, encara hi ha temes en els quals s’està treballant perquè es puguin executar durant el proper any. “És el cas de l’Escola d’Hosteleria de Ciutadella, l’aplicació de la Llei de Fosses o la proposta perquè els estudiants i malalts menorquins paguin com a residents el transport terrestre a Palma”, ha explicat el diputat.

Cal recordar que Més per Menorca es va comprometre a donar suport al Govern de Francina Armengol amb la condició que s’executessin una sèrie de propostes relacionades amb l’illa de Menorca. Es tracta d’un compromís de mínims relacionat amb les persones, el medi ambient, la cultura i la llengua.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.