‘Les arrels de la cuina menorquina’, 120 noves receptes de la cuina antiga de Menorca Un llibre que transmet els "elements claus" de la gastronomia menorquina

Oliaigua de la pagesia, Pinxes de sabater de banqueta, Arròs de la terra cuinat, Sopa de peix i morena de Can Saura, Caldera de llagosta a l’estil de Ciutadella, Bacallà a l’estil de s’àvia Roca, Peix amb tàperes a l’antiga, Molls amb salsa de pinyons de s’hotel Alfons III, Cuixa de be farcida de barret de Sant Antoni, Conill amb pinyons i Malvasia de La Vall, Pastelons de carn de ca n’Squella o Panadera de gambes, sípia i esclata-sangs.

Són només els noms d’una dotzena de les 120 receptes de cuina antiga que el periodista i gastrònom Bep Al·lès Salvà (Ciutadella, 1966) acaba de publicar al llibre ‘Les arrels de la cuina menorquina’, que és la seva 24ª publicació de temàtica gastronòmica i la 25ª en general s’hi hi afegim el llibre específic sobre les festes de Sant Joan de Ciutadella. ‘Les arrels de la cuina menorquina’, que ja és a les llibreries, és el número 3 de la col·lecció Confit d’ametlla que edita Setmanaris i Revistes.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.