La despesa nadalenca per habitant puja un 5,3%, però s’obre la diferència entre classes socials

En el seu anàlisi anual de les festes a les Illes Balears, on no només reflecteixen les despeses nadalenques previstes per persona sinó també com afecta la crisi a diversos segments o àrees de consum, des dels Quaderns Gadeso ho diuen prou clar: “una cosa és el lleuger augment en la despesa nadalenca (+5,3%) i una altra detallar a quins capítols i a quins sectors socials afecta de manera més significativa aquest increment”, constatant que “és un fet l’existència d’una societat dual, on els més rics ho són cada dia més mentre que els més desafortunats pateixen cada dia més per fer front als costos de la vida quotidiana”.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca