El fetge, el principal perjudicat dels excessos nadalencs

El fetge és l’òrgan més perjudicat pels excessos comesos en menjar i beguda, sobretot pels greixos i l’alcohol, durant el Nadal. Així ho adverteixen des del Centre d’Investigació sobre Fitoteràpia (INFITO) i la Societat Espanyola de Dietètica i Ciències de l’Alimentació (SEDCA), que aquest recentment han organitzat un taller de receptes i trucs saludables i digestius per incorporar als menús nadalencs. A més, s’ofereixen a la pàgina web www.plantasmedicinalespara.com consells per evitar trastorns digestius i compensar els excessos d’aquestes dates, com la presa de preparats farmacèutics de card marià, per la seva eficàcia hepatoprotectora.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.