‘Les arrels de la cuina menorquina’


120 receptes de cuina antiga que el periodista i gastrònom Bep Al·lès Salvà (Ciutadella, 1966) ha publicat a finals de 2017. El llibre  ‘Les arrels de la cuina menorquina’, és la seva 24ª publicació de temàtica gastronòmica i la 25ª en general s’hi hi afegim el llibre específic sobre les festes de Sant Joan de Ciutadella. ‘Les arrels de la cuina menorquina’, és el número 3 de la col·lecció Confit d’ametlla que edita Setmanaris i Revistes SL, empresa editora del Setmanari El Iris i eliris.cat.

Si vius fora de Menorca i estàs interessat en comprar-lo, pots contactar amb eliris-digital@infotelecom.es o bé ens pots trucar al 971 38 29 20 i t’informarem dels enviaments per Correu postal i les seves despeses d’enviament.

També el trobaràs a les nostres oficines del Carrer Mallorca, 25 baixos 07760 Ciutadella de Menorca.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.