Tria producte local Balear

L’IES M Àngels Cardona participarà en el Concurs Nacional d’Escoles de Cuina Protur Chef

El Concurs Nacional d’Escoles de Cuina Protur Chef, que aquesta edició ha superat amb escreix els objectius que s’havia marcat l’organització en duplicar el nombre d’alumnes inscrits. En total, s’han registrat 42 alumnes d’escoles d’hostaleria que pertanyen a onze comunitats autònomes diferents.

Enguany, de les Illes Balears participaràn a més de l’ IES M Àngels Cardona, I’ES Puig de sa Font de Son Servera, l’EHIB Escola d’Hotelería de les Illes Balears, l’IES Juníper Serra de Palma, l’IES Alcúdia, el MasterD Mallorca de Palma  i l’IES Guillem Colom Casasnovas de Sóller, de Mallorca. Le Cordon Bleu, l’Escuela de Hostelería y Turismo MasterD de Madrid; l’Escuela Superior de Hosteleria Barcelona, l’Escuela Universitaria de Hoteleria i Turismo de Sant Pol de Mar, Direcció Hotelera i Arts Culinarias de Barcelona; el CIFP Compostela de A Coruña i el CIFP Carlos Oroza de Pontevedra, de Galicia; l’Escuela Superior de Gastronomía y Hostelería de Toledo; l’Escuela Hostelería MD Valencia i el Centro Superior de Hostelería del Mediterráneo de Valencia; l’I.E.S Peñacastillo de Cantabria; el MasterD Alicante; ESHAEX Escuela Superior de Turismo de Extremadura; l’IES Hostelería y Turismo Orellana la Vieja de Badajoz; el Basque Culinary Center de Guipúzcoa; l’Hotel Escuela Santa Cruz de Santa Cruz de Tenerife (HECANSA); a més de l’Escuela de Hostelería y Turismo MasterD de diverses comunitats.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.