Els Pastorets tornen a Sant Miquel amb una versió d’anys

La Sala d’Actes de Sant Miquel torna a estar preparada per rebre ‘Els Pastorets’, les clàssiques representacions d’aquesta obra nadalenca que fa ja un munt d’anys venen fent-se per part del grup de teatre del Centre Catequístic Sant Miquel de Ciutadella. Enguany, i com sol ser habitual cada cert temps, perquè no sempre representen la mateixa adaptació de ‘Pastorets’, canvien de versió i en recuperen una que fa anys que no s’hi feia, la basada en una versió de ‘Betlem campanes de Betlem’ de Lluís Coquard. D’aquests ‘Pastorets’ se’n faran set funcions, la primera el dia 15 de desembre, amb les entrades que començaran a vendre’s el dimarts dia 12 fosquet.

De fet, la versió que es podrà veure enguany d’Els Pastorets’ a Sant Miquel no està basada directament en l’obra ‘Betlem campanes de Betlem’ de Lluís Coquard, sinó ja en una versió d’aquest text, i que és la que ha servit de base perquè ara, anys després de la darrera vegada en què es posà en escena, s’hagi fet una revisió i torni damunt de l’escenari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca