Una ruta de betlems… i algunes activitats més

Un dels clàssics de les festes de Nadal a Ciutadella, que molta gent segueix any rere any, també és fer una ruta pels betlems que unes quantes parròquies i entitats religioses de la ciutat munten durant aquestes dates per ser visitats, tots amb una bona feina al darrere i normalment destacant-hi, per la seva espectacularitat i enginy, el que es pot veure al convent de Santa Clara fet per les monges clarisses. Si bé un dels dies més habituals per fer aquesta ruta és la segona festa de Nadal, el 26 de desembre dia de Sant Esteve, de gent que fa el recorregut n’hi ha constantment, amb uns betlems que poden veure’s al menys fins després del dia dels Reis.

Imatge d'arxiu del betlem de Santa Clara

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.