Menorca Talaiòtica - Unesco

L’IES Josep Maria Quadrado representa Espanya al Parlament d’Estrasburg

Vint-i-tres alumnes i dues professores de l’IES Josep Maria Quadrado de Ciutadella de Menorca van representar el passat divendres 15 a Espanya al Parlament Europeu d’Estrasburg. Els alumnes van compartir escó amb altres estudiants vinguts de 22 països europeus: d’Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Xipre, Croàcia, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Itàlia, Letònia, Lituània, Malta, Països Baixos, Portugal, República Txeca i Romania. Gairebé 600 persones entre alumnes i professors.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.