Bep Marquès presenta ‘Natural’ el seu cinquè disc en solitari El disc gravat en directe fou enregistrat en el Teatre de Sant Miquel el passat mes de novembre

Natural”, el disc que Bep Marquès va gravar en directe el passat 11 de novembre al teatre del centre catequístic Sant Miquel ja és al carrer. Marquès ha tornat confiar en la productora mallorquina Produccions Blau per la realització d’aquest disc en directe que ell mateix de- fineix com “el millor disc que he fet mai”. Aquesta gravació ve motivada pels 10 anys de carrera en solitari de Bep Marquès i en la seva producció hi ha posat tota la il·lusió del món. Marquès, comptà en aquesta ocasió amb els seus músics habituals, Nasi comellas i toni Bosch així com amb altres col·laboradors que han fet que aquest disc sigui ben diferent als anteriors. Molt actiu a les xarxes socials, el del carrer Sant Miquel, es troba en plena promoció de “Natural” que podrem escoltar a ciutadella el proper diumenge 14 al cercle Artístic i el dissabte 27 al local social de Sant Miquel, abans de partir cap a Mallorca on el 22 de febrer hi farà un espectacular concert de presentació amb músics tan emblemàtics com tomeu Penya o Pep Àlvarez.

Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *