Actes 8 Març

Educació consolida el Programa de reutilització de llibres que ja arriba als més de 29 mil alumnes Un total de 174 centres educatius de les Illes Balears i un 40% més d’alumnes participen d’aquesta iniciativa

 

La Conselleria d’Educació i Universitat ha arribat als 174 centres i als 29.072 alumnes amb el seu programa de reutilització de llibres de text i material didàctics als centres educatius de les Illes Balears. Aquestes dades les ha presentat avui en roda de premsa el conseller d’Educació i Universitat, Martí March acompanyat del director general d’Innovació i Comunitat Educativa, Jaume Ribas i de la cap del Servei d’Innovació Educativa, Coloma Ferrer.

Una iniciativa a la que s’hi destinen 1.500.000 euros per el curs 2017-18, adreçada a centres públics i concertats de primària i secundària, i que vol estimular a la participació en aquests programes ja que, a més de donar suport econòmic a les famílies, també tenen una important vessant educativa.

Per al conseller d’Educació i Universitat “ és un Programa que té moltes dimensions i que des de que estam a la Conselleria hem recuperat i millorat. I ho hem millorat bàsicament incrementant els doblers que dedicam aquest programa en el curs 2017-2018, 1’5 milions d’euros. Una quantitat significativa que ha suposat l’increment del número d’estudiants que poden gaudir del programa, del número de centres de primària i secundària, i tant de centres públics com de concertats”.

Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.