Gastronomicament.cat valora i es fa ressò del nou llibre de cuina menorquina 'Les arrels de la cuina menorquina' recupera tant dels receptaris propers familiars com de Fra Roger o de cases senyorials de Ciutadella

Bartomeu Font de l’associació de periodistes de les Illes Balears, ha publicat al portal web especialitzat en gastronomia una ressenya sobre el nou llibre ‘Les arrels de la cuina menorquina’. Un llibre escrit per Bep Al·lès, que ja es troba a la venda  i que inclou fins a 120 receptes de la cuina antiga de Menorca. La recuperació d’aquests receptes són diverses: Com per exemple les llibretes de cuina de particulars, mares o àvies que “són part essencial d’aquesta cuina senses frisseres”, o d’altres de les seves àvies o de la mare de l’autor, a més d’algunes receptes de l’antiga Fonda Faner, de l’hotel Alfons III, de l’hotelet Ses Set Voltes de Santandria, també dels receptaris de cases senyorials com de Ca n’Squella o de Can Saura Miret i de les trobades de l’associació de Fra Roger.

Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *