‘Àngels’, per Andreu Genestar Sabater

SOMNIS I REALITATS

Àngels

Vostès segurament si han estat observadors i atents han vist una gran varietat de llums brillants al planeta Terra, aquestes persones que porten la llum a casa seva il·luminant a través de la seva bombolla biològica per ajudar-los a veure’s més fàcilment a si mateixos i a la llum de la Llar. Sempre hem sabut que alguns éssers vénen portant aquesta llum per tot allà on passen. Criden l’atenció per la seva mirada extremadament lluminosa i són tan creatius que tot el que toquen es converteix en màgia. Però algunes vegades la seva vibració és tan elevada que els resulta agradable ajudar a les persones amb la seva llum i són éssers que en la seva vida il·luminen la terra. Molts de vostès també segurament han vist aquestes llums brillants que cridem , ja que són molts els qui creuen que cadascú de nosaltres dúiem la nostra llum o sigui el nostre Àngel. Vénen amb molts dons, oferint-se a si mateixos, per ajudar-nos sempre i en tot moment de la nostra vida lliurement sens esperar res a canvi, sols la nostra convicció de que som ajudats i estimats i sovint nosaltres solem demanar en molts de moments de la nostra vida la seva ajuda i precisament per això sovint a través dels anomenats Àngels , cadascú de nosaltres rebem increïbles dons que contribueixen a l’evolució de tota la humanitat. Els han vist en moltes persones tant properes com universals , com també d’altres que han donat la seva vida en benefici dels éssers humans ,deixant després de si una petjada indeleble en benefici vostre.

Alguns Àngels , han tingut a través dels segles molts difícils moments en tractar amb éssers humans ja que segons l’historia els Reis mags d’Orient varen de ser obedients a Ells, fins hores d‘ara ells brillaven segons les lleis terrenals, acostumats a ser obeïts i se llum de molts de regnes i de sobte, els seus Àngels els ensenyaren a adorar i obeir a una criatura , nascuda en una humil casa i que segons revelació era el Rei d’una nova generació. Bé per a molts de creients i com també per tota persona humana, els nostres Àngels, ens estan anunciant que estem a punt de rebre aquesta nova llum……………. El que ens podem preguntar és: Hi ha espai en les nostres vides, ara mateix, per rebre aquest anunci del nostre Àngel per adorar aquest Rei de llibertat ,justícia i pau de nom Jesús, que precisament dins uns dies tornarà a néixer ?.

Bon Nadal i que l’Any 2018 vingui amb els dons de llibertat,justícia i pau per a tota la humanitat.

Andreu Genestar Sabater

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *