El sepulcre megalític de Son Olivaret, declarat BIC pel Ministeri de Cultura El sepulcre megalític de triple parament, a cavall entre els dòlmens i les navetes es va contruir devers l'any 1.600 aC

Sepulcre Son Olivaret. Foto CIM..

A proposta del ministre d’Educació, Cultura i Esports Íñigo Méndez de Vigo, el Consell de Ministres va aprovar just abans d’acabar l’any 2017 un reial decret declarant Bé d’Interès Cultural, en la categoria de Monument, el sepulcre megalític de Son Olivaret de Ciutadella, un sepulcre de triple parament, a cavall entre els dòlmens i les navetes, que va construir-se devers l’any 1.600 aC. El monument es troba ubicat a la dreta del camí d’accés a les cases de l’antiga bateria militar de Son Olivaret, uns terrenys adscrits al Ministeri de Defensa i que aquest mes de gener podrien passar a mans privades si es formalitza la compra-venda que està en marxa.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *