Baixa la producció de vi en 2017 però s’estima una anyada d’elevada qualitat La disminució de la mida del raïm, repercutirà amb més polifenols de la pell al most I per tan en un vi amb més color i aromes

Foto:CAIB

Tant a Menorca com a la resta d’illes balears, la producció de vi de qualitat, integrat dins alguna de les seves indicacions geogràfiques protegides o denominacions d’origen, ha fet una davallada d’entorn al 10% en el total de l’any 2017, en general a conseqüència de la climatologia i tot i que, en contraposició, l’estimació per part del Govern balear és que el vi de l’anyada 2017 sigui “d’elevada qualitat”.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca