La pàgina web de l’Ajuntament de Ciutadella duplica els usuaris que tenia fa 3 anys

 

Reunió de Junta de govern a l'Ajuntament de Ciutadella

Un total de 1669 persones han visitat de mitjana de forma diària el web de l’Ajuntament de Ciutadella durant el 2017. Aquesta dada suposa un augment del 27,2 per cent respecte dels visitants que va tenir el web el 2016. Juny va ser el mes amb més visites, amb un total de 1.942 diàries. Pel que fa a altres canals de comunicació telemàtics: el Whatsapp d’informació municipal arriba ja a 1.800 persones. A Facebook, la pàgina de l’Ajuntament té ja 4.925 seguidors. Totes aquestes dades se sumen a les de la implementació de l’administració electrònica i que confirmen que l’Ajuntament durant 2017 ha estat capdavanter amb el nombre d’expedients electrònics tramitats i el percentatge de registres d’entrada fets telemàticament respecte al total. Les xifres han estat auditades pel Servei d’ Informatica Local de Menorca (SILME SA) i confirmen el treball en l’àmbit de les noves tecnologies durant l’exercici. El regidor de Comunicació i Noves Tecnologies, Sergi Servera, deixa constància que “més important que les millores introduïdes és el fet de la resposta positiva de la gent. Demostra que el municipi també hi creu amb aquestes eines tecnològiques a l’hora de poder relacionar-se de manera més eficient amb l’Administració”.

Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *