Un viatge per les metamorfosis de Guiem Soldevila 'Fins demà o la propera metamorfosi' és el seu disc més personal, un autoretrat sense filtres, i que segur marca un nou cicle

Guiem Soldevila. Foto: Iván Ivanovich

Deu anys després de treure el seu primer disc ‘Orígens’ (Ona Digital, 2008), i entremig amb els magnífics ‘Nura’ (Blau Discmedi, 2011) i ‘Amoramort (Blau Discmedi, 2014), el músic Guiem Soldevila (Ciutadella, 1980) publica el seu quart treball discogràfic, el seu disc més personal, un autoretrat sense filtres, i que segur marca un nou cicle en la seva trajectòria: ‘Fins demà o la propera metamorfosi’. El disc, editat per Satélite K, preveu sortir al mercat el proper 9 de febrer, encara que per als que vagin a la seva estrena en directe (dissabte 13 de gener a les 19 h al Teatre Principal de Maó) tindran ja la possibilitat exclusiva d’adquirir-lo.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *