Vi negre Sileo, de la DO Montsant produït pel prestigiós celler d’AT Roca

VINOTECA VINUM MENORCA
carrer Mariners i Pescadors, 4, del Polígon de Ciutadella,
TLF: 971 48 06 43.

Començarem l’any amb un vi negre de la DO Montsant produït pels prestigiós celler d’AT Roca (Agustí Torelló Roca) elaborat amb les varietats de Garnatxa i Samsó, els raïms de referència en aquesta DO catalana.

És un vi jove amb criança que no deixa indiferent a ningú, envellit damunt les seves mares al llarg de 4 mesos en barriques de roure francès de 300 litres. Ens trobam davant un dels grans vins per a donar la benvinguda al 2018.

Nota de cata

  • Aspecte: Vermell picota, cobert, net i brillant amb reflexos violàcis. Llàgrima densa i abundant.
  • Nas: Net i franc. Amb aromes de fruites negres i vermelles que ens recorden els aromes de les mores i maduixes a més de notes especiades, a vainilla, coco i fumats.
  • Boca: Fresc i glicèrid. Tanins dolços ben integrats. Potent, elegant i expressiu. Hi trobarem notes de pastisseria i fruita vermella. Fusta ben integrada i final llarg.

Maridatge

És un vi ideal per acompanyar plats d’aus blanques i també les vermelles de la caça. Marida a la perfecció amb uns cócs amb cega, perdius amb col, guàtleres farcides de pastarral. Gaudirem d’ell amb les carns vermelles al caliu de llenya d’ullastre. Pels més atrevits, maridau-lo amb xocolata negra amb més de 70% de cacau.

El guanyador d’aquesta setmana ha estat la nostre subscriptor Viatges Magón a la seva oficina de Ciutadella. Ha recollit els vins Quim Alzina.

Si voleu tastar aquest gran vi sorprenent, podeu passar per VINUM, al carrer Mariners i Pescadors, 4, del Polígon de Ciutadella, o trucar al 971 48 06 43.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.