Demanen la legalització de l’heliport del Mateu Orfila

Heliport. Foto:MésxMenorca

MÉS per Menorca considera que val la pena que l’IbSalut reactivi la tramitació per a legalitzar l’heliport de l’Hospital Mateu Orfila, i poder disposar així d’una pista d’aterratge opcional per a aeronaus d’ala rotatòria a peu d’hospital.

Precisament aquesta demanda de MÉS per Menorca pren força quan en el plec de prestacions tècniques que han de regir el nou contracte del servei de transport sanitari aeri, contempla, a més de l’avioneta 24 h per a Menorca, un helicòpter, amb base a Mallorca, per a casos d’averia o d’operacions de manteniment de les avionetes (Mallorca i Menorca) i helicòpter (Eivissa i Formentera). La formació menorquinista considera que  l’heliport a peu d’hospital “dóna més garanties al transport sanitari urgent i és una bona opció quan es tracta de salvar una vida, especialment ara que es contempla un helicòpter en situacions d’averia, manteniment o altres circumstàncies especials”. MÉS per Menorca traslladarà al Govern aquest interès, i el presentarà també a la Comissió de Salut del Parlament de les Illes Balears per a recaptar el suport de tots els grups parlamentaris.

Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

 

mostra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca