Activitats molt diverses per iniciar l’any al Cercle Artístic

El Cercle Artístic de Ciutadella ha iniciat el 2018 amb força i ganes de compartir coneixement i cultura amb els menorquins. Sí bé, divendres passat es presentà el llibre de Valentí Valenciano, del qual us en donam comptes a n’aquesta mateixa edició d’El Iris, aquesta setmana toca arqueologia.

Per el passat divendres 12 de gener a les 20hores hi hacia programada una conferència a càrrec de a  dels arqueòlegs Helena Jiménez, Fernando Prados i Maria José León, titulada Obert per obres: novetats en les excavacions arqueològiques a Son Catlar (2016-2017).

Dissabte 13 es celebrà el 7è Torneig d’escacs de Nadal – Sant Antoni a la sala Jeroni Marquès, organitzat pel Club d’Escacs del Cercle Artístic, amb entrada lliure.

El mateix dissabte  hi va haver la Mostra de Teatre dels alumnes de les aules de teatre del Cercle Artístic que van represntar:

La bella dorment, a càrrec del grup d’al·lotes .

Tast d’impro, a càrrec del grup de joves i adultes.

La Conferència de divendres dia 19 a les 20h serà El moviment teosòfic i la societat actual a càrrec d’Àngels Torrà i Buron, presidenta de la Societat Teosòfica Espanyola, a la Sala Jeroni Marquès.

Dissabte dia 20 de gener es presentarà el Llibre d’Exilis. Diccionari biogràfic de l’exili menorquí, de Josep Portella Coll. A les 20h a la sala Jeroni Marquès.

I el Cercle acabarà el mes parlant d’arquitectura; será el divendres 26 a les 20h amb la presnetació del llibre Mirades compromeses. Articles d’arquitectura i urbanisme (1993-2017), de Joan Enric Vilardell Santacana, arquitecte. Hi intervindran Josefina Salord, coordinadora científica de l’IME, Jordi Pons Mercadal, arquitecte i arquitecte tècnic i Joan Enric Vilardell, l’autor. Serà a la sala Jeroni Marquès.

Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.