Menorca Talaiòtica - Unesco

Ja es poden apuntar a la desfilada de carrosses del Carnaval, dedicat a la mar A la desfilada no fa falta participar-hi amb cap disfressa relacionada amb la mar, perquè la temàtica com sempre és totalment lliure

Carnaval 2017, dedicat a la Menorca talaiòtica

Enguany és dels anys que el Carnaval arriba més prest i l’Ajuntament de Ciutadella, que fa uns mesos va anunciar que la temàtica general seria la de la mar, ja ha obert el termini d’inscripció per apuntar-se a l’habitual desfilada de carrosses, que es farà el diumenge 11 de febrer a partir de les 17.30 hores. La desfilada, on no fa falta participar-hi amb cap disfressa relacionada amb la mar, perquè la temàtica, com sempre, és totalment lliure, començarà el seu recorregut a la plaça des Born, davant de l’Ajuntament, on els inscrits hi hauran de ser una hora abans de l’inici. I d’allà s’anirà cap a la plaça dels Pins, voltarà per la Contramurada i acabarà a l’envelat de la plaça Nova.

El termini per presentar-se a la desfilada, que requereix emplenar un full d’inscripció aposta, acaba el dilluns 29 de gener a les 14 hores, havent-se de fer a través de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) dels baixos de l’Ajuntament. Segons les bases de participació, posteriorment l’Ajuntament convocarà a tots als inscrits a una reunió uns dies abans de la desfilada per concretar els detalls i l’ordre durant el recorregut. A aquesta reunió ja s’avisa que és obligatòria la presència d’almenys un representant de cada un dels grups o individus inscrits.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.