Santi Taura, amb els llibres de Bep Al·lès El cuiner mallorquí, es considera un enamorat de la cuina antiga de Menorca

 

Santi Taura, un dels grans cuiners de les Balears, es confesa un admirador de la cuina menorquina, i de manera especial de la seva cuina antiga i tradicional.

Taura ha col·laborat en diferents ocasions amb Fra Roger Gastronomia i Cultura, donant vida a algunes de les receptes del franciscà ciutadellenc, autor del llibre de cuina més antic que es coneix a les Illes.

El cuiner mallorquí que presenta actualment un dels programes de cuina més seguits d’IB3, es va sentir més que satisfet quan va rebre una col·lecció dels llibres de cuina elaborats per Bep Al·lès i editats per Setmanaris i Revistes SL, editora del Setmanari El Iris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca