Els partits del Pacte impulsen la Comissió de l’autoria del deute És un dels compromisos més importants dels Acords pel Canvi i auditarà un deute de 9.000 milions d'euros

 

Els Grups Parlamentaris Podem Illes Balears, PSIB – PSOE i MES per Mallorca impulsen la creació d’una Comissió no permanent sobre l’auditoria del deute , a fi d’analitzar la quantia del deute de les institucions de Balears, la seva justificació i les possibilitats d’actuació enfront de la mateixa. Els partits del Pacte han registrat al Parlament la creació d’aquesta. La diputada de Podem, Laura Camargo; i els diputats de l PSIB – PSOE, Vicen ç Thomàs i de MES per Mallorca, David Abril han presentat la iniciativa en roda de premsa , en el marc del compliment de ls Acords pel canvi que són el full de ruta de la legislatura.

La Comissió té per objecte analitzar el conjunt de documentació vinculada a les condicions i justificació del deute de les institucions de les Illes Balears, amb precisió i deteniment, a fi de treure conclusions sobre les situacions econòmiques que l’han generat i si van estar degudament justificades, així com per analitzar les possibilitats de reduir la seva incidència en les polítiques pressupostàries immediates i futures.

Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *