‘Tatanka’: les noves aventures dels pallassos Suli i Munyaku arriben a Calós La nova aventura dels 'clowns' es localitza a les terres nord-americanes dels indis

tatanka teatre calós

Va ser estrenat just fa un mes a Maó i abans de Sant Antoni el van dur as Castell. I ara, aquest dissabte 20 de gener (18 hores), en la que serà tercera representació de les seves noves aventures, els pallassos de nas vermell en Suli i en Munyaku arriben al Teatre de Ciutadella (Calós) amb el seu ‘Tatanka’, en una única funció i per a públics de totes les edats, perquè cadascú, com ja va passar a ‘Quina pescada!’, el seu anterior espectacle, hi trobarà el seu punt per gaudir-ne, sigui per la temàtica o per la vistosa i divertida posada en escena.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *