Ciutadella guanya habitants per primera vegada en quatre anys i segueix com a terme més poblat A les Illes Balears hi viuen 1.115.999 persones, de les quals 91.170 són de Menorca

Ciutadella de Menorca

Segons el resum demogràfic de l’Institut Balear d’Estadística (IBESTAT), que just fa una setmana ha tingut la seva darrera actualització i que es refereixen a dades d’1 de gener de 2017, Ciutadella segueix liderant Menorca quant a nombre d’habitants i és el municipi més poblat de l’illa, sempre a relativa poca distància de Maó, ara amb 677 habitants de diferència a favor de Ciutadella. La població del ponent menorquí és la més poblada de Menorca des de l’any 2009, encara que segons aquestes dades és la primera vegada dels darrers quatre anys que guanya habitants, tallant un període de tres anys consecutius en que perdia població tot i el lideratge.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *