‘Comencem a canviar les coses’, per Andreu Genestar

SOMNIS I REALITATS

Comencem a canviar les coses

He notat que circula el comparatiu polític que existeix  entre Espanya i Alemanya . Ja fa alguns anys que varen demanar mes o menys el mateix, és  de suposar que aquella demanda va seguir el seu curs, el que s’ha pogut comprovar és que no s’ha fet el més mínim cas, el que ha passat ho ignoro, però si puc dir que les coses segueixen amb aquesta injusta Llei Comparativa .

Ja mai més Convidats amb privilegis. El que reivindiquem aquí ho pot acceptar qualsevol ciutadà o ciutadana de qualsevol ideologia

Missatge rebut i reenviat, original en castellà:

PODEM HA ANAT PASSANT AQUEST CORREU, ARA LA NOVETAT ÉS QUE HI HA UN EQUIP D’ADVOCATS QUE VA A IMPLICAR A AIXÒ.
Demano a cada destinatari reenviï aquest correu a un mínim de vint o més persones de la llista de contactes, i alhora, demanar a cada un d’ells que facin el mateix.

S’està preparant això:

ESTUDI JURÍDIC RODRÍGUEZ & HERMOSILLA, SL Ma Teresa Gutiérrez Hermosilla Advocada.

Cl Alcalá, 74-izda. Madrid-28009 TF: 91.331.16.02 Fax: 91.331.23.51

Es va a procedir en els propers mesos a la recollida de signatures per presentar la Iniciativa Legislativa. Tot i que el contingut ja és conegut per tots, és important passar el recordatori i que tots estiguem preparats i disposats per quan s’iniciï.
Llei de Reforma del Congrés del 2013 (esmena a la Constitució) EL PODER DE LA CIUTADANIA. LA INICIATIVA LEGISLATIVA POPULAR.

Per poder presentar al parlament una iniciativa legislativa cal presentar 500.000 signatures.

TOTS JUNTS PODEM CANVIAR! I SEREM MÉS

Anem a preparar el terreny per a la recollida de signatures, creiem en la Consciencia Ciutadana. En tres dies, la majoria de les persones d’aquest país, i de la resta de l’Estat espanyol, tindran aquest missatge. Llei de Reforma del Congrés del 2013 (Esmena de la Constitució espanyola de 1978):
1. El diputat serà assalariat només durant el seu mandat. I tindrà jubilació provinent només pel mandat realitzat.
2. El diputat contribuirà al Règim General de la Seguretat Social com la resta de ciutadans. El fons de jubilació del Congrés passarà al règim vigent de la Seguretat Social.
El diputat participarà dels beneficis del règim de la Seguretat Social exactament com tots els altres ciutadans.
El fons de jubilació no pot ser usat per a cap altra finalitat.
3. El diputat ha de pagar el seu pla de jubilació, com tots els espanyols.
4. El diputat deixarà de votar el seu propi augment de salari.
5. El diputat deixarà la seva assegurança actual de salut i estarà subjecte al mateix sistema de salut que els altres ciutadans espanyols.

6. El diputat a de igualment complir les mateixes lleis que la resta dels espanyols.

7. Servir al Congrés és una feina, no una carrera. Els diputats han de complir els seus mandats (no més de 2 legislatures) i després reincorporar-se a la vida laboral prèvia a la seva etapa de Servei Públic, si n’hi ha, si no, l’atur.
8. Reduir almenys un 30% el nombre de components polítics de les institucions. (Regidors d’ajuntament, diputats nacionals, diputats regionals, etc.)

9. Eliminar institucions obsoletes o duplicades: senat, diputacions provincials.

10. Reduir un 50% el nombre d’assessors de càrrecs polítics, així com limitar racionalment les seves retribucions.
Si cada un de vosaltres passa aquest missatge a un mínim de vint persones, en tres dies la majoria dels ciutadans i ciutadanes  l’hauran rebut. El moment per l’esmena a la Constitució és ara així es poden esmentar les injustícies, abusos i desordres de parlamentaris i senadors.
Si estàs d’acord amb l’exposa’t, si us plau reenvia aquest correu.

Mantingues aquest missatge CIRCULANT …….. Tal cosa veig fer com els altres, però com s’ha pogut comprovar que ni un dels partits polítics han fet el menys mínim cas.

Andreu  Genestar Sabater i C.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.