Una convidada a censar aus aquàtiques i a la campanya d’anellament La campanya està enmarcada dins el projecte internacional Piccole Isole que es durà a terme a l'Illa de l'Aire

foto Banyuda.

Per a qui l’agradin les aus i la natura, i també per tal d’ajudar l’entitat, la Societat Ornitològica de Menorca (SOM), té engegades unes activitats que poden interessar-li, com són la possibilitat de participar en els censos d’aus aquàtiques hivernants a Menorca, que organitzen amb la col·laboració de l’Agència de Reserva de Biosfera de Menorca, i en la campanya d’anellament durant la migració primaveral, emmarcada al projecte internacional Piccole Isole, que es durà a terme a l’illa de l’Aire.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.